Boudoir

Wat is boudoir fotografie?

Het is niet naakt maar wel sexy en uiterst sensueel. Het is romantiek, het is je mooi voelen en een tikje ondeugend. Het is de ultieme Diva ervaring voor iedere vrouw die zich uiterst vrouwelijk en sexy wil voelen.

Boudoirfotografie is zoveel meer dan enkel een portretsessie. Het is voor velen een bevrijdende ervaring om je goed in je vel te voelen en het mooiste van jezelf te tonen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen in staat is om uitdagend en sexy voor de camera te poseren. Adembenemende foto’s vol zelfvertrouwen als cadeau voor jezelf of voor je partner zijn er het resultaat van. Een boudoir fotoshoot gaat immers alleen maar over jou! Ontdek je sensuele kant en sta versteld van jezelf!

Een Boudoir Foto is een foto in een zachte sfeer die beauty en sensualiteit uitstraalt. Op een artistieke manier gefotografeerd worden Boudoir foto’s vaak als cadeau gegeven voor Valentijnsdag of als cadeau bij een huwelijk of gewoon zomaar. Vaak worden deze licht erotische foto’s ook gebruikt als sfeervolle decoratie in de slaapkamer.

 

 

Is dit wat voor mij? Ja, waarom niet…
Bij Boudoirfotografie gaat het erom een serie sfeervolle sensuele beelden te maken van een schaars of in lingerie geklede dame ongeacht haar leeftijd, vorm of uiterlijk. Bij het maken van een Boudoir serie wordt er zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen.
De serie wordt volledig naar jouw wensen, bijvoorbeeld in lingerie, bedekt, detail of artistiek naakt, gemaakt.

Spannend? Ja, absoluut… maar je zult je geen moment ‘bloot’, ‘naakt’ of ongemakkelijk voelen.

 

Boudoir Fotoshoot - 009 Boudoir Fotoshoot - 003 boudoir-fotografie-1 boudoir-fotografie-2