Jouw persoonlijke Fashion style, Glamour of Boudoir fotoshoot

Jouw foto's zullen je laten zien hoe mooi en uniek jij bent! Wil je jouw charmes naar boven halen in een schitterende verleiding? Je looks en body in een dromerig mooie serie foto’s? Ga ervoor en wees mooi! Verwen jezelf of je partner met een schitterende Fotoshoot.

Alles kan en mag! We staan volledig open voor jouw eigen ideeën en wensen.
Mooi, Sensueel en verleidelijk. Jij op je mooist, een boost voor je zelfvertrouwen.

 

Kies hier de stijl die best bij jou past

 

Fashion style

Tijd voor mooimakerij, de Fashion stijl. Je verdient het! Deze fotografie stijl omvat feitelijk tal van vormen. De coverfoto's van modetijdschriften zijn altijd maar ook covers en inhoud van de bekende mannenbladen vallen onder deze categorie. Wat hebben al deze foto's gemeen; de schoonheidsfactor. Mooi, mooier, mooist... Verleidelijk, uitdagend, vrouwelijk...Stoer, lief, sensueel, en soms gerust een tikje arrogant... De kern van het verhaal; je op jouw mooist laten stralen.

 

Fashion Fotoshoot 

In de praktijk betekent dit dat je nog altijd enorm veel keuzes hebt. De stoere fashionlook, de gevoelige softfocuslook, de sensuele verleidingslook... Bij alle fotoshoots kun je kiezen voor jouw favoriete benadering. De kleding die je kiest bepaalt al een deel van de stijl. Van top tot teen modieus gestyled of geraffineerd gehuld in verleidelijke lingerie, en natuurlijk alles wat daar tussen nog mogelijk is.

fashionshoot19

Glamour

Deze stijl sluit aan bij de Fashion stijl maar het mag iets meer zijn. Hierbij moet je denken aan opvallende accessoires en een stijl die niet jouw dagelijkse stijl is. Retro looks, uniformen, werkelijk alles kan, je toont een ander kantje van jezelf, je verrast je partner met een bijzondere look die je niet vaak toont.

   Fashion Fotoschoot_11      fashionshoot12 fcn_92 fcn_91

Boudoir

Wat is boudoir fotografie?

Het is niet naakt maar wel sexy en uiterst sensueel. Het is romantiek, het is je mooi voelen en een tikje ondeugend. Het is de ultieme Diva ervaring voor iedere vrouw die zich uiterst vrouwelijk en sexy wil voelen.

Boudoirfotografie is zoveel meer dan enkel een portretsessie. Het is voor velen een bevrijdende ervaring om je goed in je vel te voelen en het mooiste van jezelf te tonen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen in staat is om uitdagend en sexy voor de camera te poseren. Adembenemende foto’s vol zelfvertrouwen als cadeau voor jezelf of voor je partner zijn er het resultaat van. Een boudoir fotoshoot gaat immers alleen maar over jou! Ontdek je sensuele kant en sta versteld van jezelf!

Een Boudoir Foto is een foto in een zachte sfeer die beauty en sensualiteit uitstraalt. Op een artistieke manier gefotografeerd worden Boudoir foto’s vaak als cadeau gegeven voor Valentijnsdag of als cadeau bij een huwelijk of gewoon zomaar. Vaak worden deze licht erotische foto’s ook gebruikt als sfeervolle decoratie in de slaapkamer.

Is dit wat voor mij? Ja, waarom niet…
Bij Boudoirfotografie gaat het erom een serie sfeervolle sensuele beelden te maken van een schaars of in lingerie geklede dame ongeacht haar leeftijd, vorm of uiterlijk. Bij het maken van een Boudoir serie wordt er zorgvuldig gekeken om jou op je mooist in beeld te brengen.
De serie wordt volledig naar jouw wensen, bijvoorbeeld in lingerie, bedekt, detail of artistiek naakt, gemaakt.

Spannend? Ja, absoluut… maar je zult je geen moment ‘bloot’, ‘naakt’ of ongemakkelijk voelen.

Ladies Night Out

Het perfecte ladies-event

Met een paar vriendinnen op glamourshoot, in de studio vol accessoires met een knusse zetel, een streepje muziek en een bubbeltje. Een hele tijd ligt de wereld aan je voeten met als resultaat een aantal prachtbeelden waar je nog jaren kan van genieten.

 

fcn_88

De foto's worden genomen in de studio of op een andere leuke locatie. Ook hier geldt: alles is bespreekbaar
Ik zorg voor massa's accessoires, de gasten brengen outfit(s) mee en een hapje en drankje zetten meteen de toon. Hilariteit verzekerd tijdens deze onvergetelijke middag of avond. Ideaal als cadeau voor verjaardag, verloving, vrijgezellenactiviteit of originele "ladies-uitstap" of gewoon om jezelf eens te verwennen.

 fcn_89Familie fotoshoot_16 fashionshoot14 Ladies Night Out_18  

Glam-it up Vrijgezellenfeestjes

“De nieuwe trend” voor vrijgezellenfeestjes is GLAM IT UP!
Een vrijgezellenavond begint al ’s middags… gezellig bij een glaasje cava & wat hapjes of een uitgebreid buffet.
Voor iedereen is er een mini-Glamourshoot, voorzien voor de bruid is die wat uitgebreider. En dan nog enkele super toffe groepsfoto’s.

Een avond vol Glitter en Glamour, vriendinnen onder elkaar. Mooimakerij ten top. Ieder heeft haar momenten voor de camera. Individueel en samen. Een toffe (pré-)soirée, maar dan anders. Afhankelijk van de gekozen formule, met drankjes en hapjes. Breng jou favoriete kledingsetjes mee en leef je uit voor de camera.

Deze Girls Night Out kun je al doen vanaf vier personen.

Kies voor jezelf een van de thema's en stap in die droomwereld tijdens jou persoonlijke moment voor de camera. Net als bij alle andere fotoshoots wordt je volledig begeleid en voorzien van alle mogelijke tips en aanwijzingen. Daarmee is ervaring dus van geen enkel belang. De resultaten zullen je verbazen.

De basis formule biedt al een toffe avond vol opwinding maar je kan nog tal van aanvullende opties kiezen.

Zwangerschap

Celebrate new Life as Art

Je buik is een belofte van nieuw leven. Laat dit vastleggen nu je nog mooier en unieker bent dan ooit. Ik geef je het zachtste licht, mooie stoffen, een stralend silhouet!

Je bent voor een sessie op je best 6 tot 3 weken voor de bevalling.

 

zwangerschap-fotoshoot_153 Fotoshoot zwangerschap_01 zwangerschap-fotoshoot_155 Fotoshoot zwangerschap_02

Family

 

familishoot_72   familie-fotoshoot_023  fcn_110    FamilieShoot_81 FamilieShoot_82  FamilieShoot_71  familie-fotoshoot_028

 

Business/Lifestyle

Heeft u kwalitatief hoogstaande foto's nodig van uw zaak, producten of activiteiten? Ik kom graag bij u langs om uw zaak of evenement in beeld te brengen. Aan de hand van professioneel materiaal krijgt u foto's die het beste uit uw business naar voor brengt. U krijgt de foto's zowel in hoge resolutie als in een formaat dat geschikt is voor uw website. De foto's kunnen onbeperkt gebruikt worden voor uw eigen marketing

Lifestyle Fotoshoot-01