Ladies Night Out

Het perfecte ladies-event

Met een paar vriendinnen op glamourshoot, in de studio vol accessoires met een knusse zetel, een streepje muziek en een bubbeltje. Een hele tijd ligt de wereld aan je voeten met als resultaat een aantal prachtbeelden waar je nog jaren kan van genieten.

 

De foto’s worden genomen in de studio of op een andere leuke locatie. Ook hier geldt: alles is bespreekbaar
Ik zorg voor massa’s accessoires, de gasten brengen outfit(s) mee en een hapje en drankje zetten meteen de toon. Hilariteit verzekerd tijdens deze onvergetelijke middag of avond. Ideaal als cadeau voor verjaardag, verloving, vrijgezellenactiviteit of originele “ladies-uitstap” of gewoon om jezelf eens te verwennen.

 

fcn_94  Familie fotoshoot_15fashionshoot14 Ladies Night_07

Glam-it up Vrijgezellenfeestjes

“De nieuwe trend” voor vrijgezellenfeestjes is GLAM IT UP!
Een vrijgezellenavond begint al ’s middags… gezellig bij een glaasje cava & wat hapjes of een uitgebreid buffet.
Voor iedereen is er een mini-Glamourshoot, voorzien voor de bruid is die wat uitgebreider. En dan nog enkele super toffe groepsfoto’s.

Een avond vol Glitter en Glamour, vriendinnen onder elkaar. Mooimakerij ten top. Ieder heeft haar momenten voor de camera. Individueel en samen. Een toffe (pré-)soirée, maar dan anders. Afhankelijk van de gekozen formule, met drankjes en hapjes. Breng jou favoriete kledingsetjes mee en leef je uit voor de camera.

Deze Girls Night Out kun je al doen vanaf vier personen.

Kies voor jezelf een van de thema’s en stap in die droomwereld tijdens jou persoonlijke moment voor de camera. Net als bij alle andere fotoshoots wordt je volledig begeleid en voorzien van alle mogelijke tips en aanwijzingen. Daarmee is ervaring dus van geen enkel belang. De resultaten zullen je verbazen.

De basis formule biedt al een toffe avond vol opwinding maar je kan nog tal van aanvullende opties kiezen.