profielfoto

Fotografe Veroniek 'Niek' Kympers (°1973) is de persoon achter FotoChezNiek. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een echte passie na enkele jaren avondschool Fotografie. Een eigen visie, technische kennis, kwalitatief hoogstaande apparatuur maar bovenal fotografeer ik op gevoel. Iedere fotoshoot opnieuw met een schone lei beginnen, aangepast aan jouw eigen voorkeur en stijl.

Kenmerkend voor mijn werkstijl zijn de vriendelijke begeleiding en geduldige uitleg. Je voelt je snel comfortabel. Mijn fotografie; een resultaat net even anders dan... en bovenal, iets om fier op te zijn

Zin in een fotosessie? Hoe gaan we verder...

Eens je voor jezelf de stijl bepaald hebt wordt dit vooraf besproken. Je mag voorbeelden en een persoonlijke invulling geven. We bepalen samen het tijdstip voor de sessie, we kiezen een moment waarop het mogelijk is ten volle te genieten van deze ervaring en er geen tijdsdruk heerst. De sessie moet resulteren in een mooie en persoonlijke collectie foto's maar het moet ook een complete beleving worden tijdens de shoot zelf. Omdat dit misschien nieuw en spannend is doen we er alles aan om een prettige en vertrouwde sfeer te creëren. Door middel van coaching gedurende de hele fotoshoot verander je in een mum van tijd tot een echte diva. Het wordt ongetwijfeld een ervaring die je nog lang bij zal blijven!

Mag iemand me vergezellen op de fotoshoot?

Jazeker! Let wel dat die persoon iemand is waarbij je je 100% op je gemak voelt. Het is immers heel belangrijk dat je jezelf comfortabel en ontspannen voelt. Een respectvolle en relaxte manier van werken tijdens de fotoshoot is heel belangrijk.